Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (2.92 secunde)
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
Reducerea evaziunii fiscale si atragerea a 2% din PIB la venituri. ... Intr-o perioada de criza, o solutie simpla e sa reducem aceste garantii cerute companiilor private pana la 2-3%.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei. ... Potrivit Digi24 primul bilant al tragediei numara sapte morti.
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna.
"Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. ... Dupa ce i-a izbit pe pietoni, autovehiculul a lovit si 2 masini care circulau regulamentar.
Vorbim despre sofer si 19 pasageri. ... Prefectul judetului Harghita, Adrian-Jean Andrei, a fost anuntat despre accident si a dat asigurari ca s-au luat toate masurile pentru acordarea primului ajutor victimelor si transportarea lor la spital.
Urmatoarea escala facuta de presedintele Iliescu a fost in apropiere de Lehliu, unde a participat - alaturi de premierul Adrian Nastase (care vizitase judetul Ialomita - n.r.), ministrul Miron Mitrea, ministrul Mircea Geoana si ambasadorul Frantei la Bucuresti - la inaugurarea tronsonului Lehliu-Drajna al Autostrazii Soarelui.
Intalnirea presei din Constanta, programata ieri cu ministrul Ludovic Orban, a debutat la Drajna, in jurul orei 10.00, la o "gura de cafea" si o omleta.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
Tariceanu a explicat ca, potrivit planurilor Ministerului Transporturilor, in 2006 este prevazuta darea in folosinta a 46 de kilometri de autostrada, respectiv segmentul Drajna-Fetesti.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Delimitarea sectoarelor de patrulare se va face pe Autostrada Soarelui in zona Centurii Bucuresti, Fundulea, Lehliu, Drajna, Fetesti si Cernavoda, pe Autostrada Pitesti in zonele a 14 noduri rutiere, iar pe centura Pitesti in doua noduri rutiere.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
domnul Cuc poate sa vina sa vada care sunt conditiile pentru podul de la Drajna, adica sa vada cu ochiul propriu si personal si nu numai, deci toti ministrii e bine sa meaga in teritoriu, asa cum a inceput sa mearga foarte bine si Razvan Cuc si Daniel Suciu, sa vorbeasca despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a facut si sa discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, si cu autoritatile locale despre domeniul de activitate respectiv si asa vor afla mai multe, a mai spus liderul PSD.
google-analytics.com